2 personen
Dessert
De klassieke Dame Blanche, maar dan met meer, slagroom, meer ijs, meer chocolade. Die eet je vast ook met meer goesting!
Haal het merg uit het vanillestokje.
Klop de helft van de room stevig op met het vanillemerg en de bloemsuiker.
Zet koel weg.
Smelt de chocolade met de andere helft van de room op een laag vuurtje tot een gladde chocoladesaus.
Schep een grote bol Dame Blanche-ijs in een glas of kom.
Verkruimel het chocoladekoekje erover.
Schep er een lepel opgeklopte slagroom bovenop en voeg enkele frambozen toe.
Lepel er de warme chocoladesaus over.
Herhaal stappen 4 tot 7 voor een extra messy Dame Blanche.
Werk eventueel af met extra chocoladeschilfers.
Dan ben jij er vast trots op!
Stuur ons jouw foto van het gerecht door.
Zéér benieuwd naar het resultaat 😊
Maak jij de lekkerste gerechten met IJsboerke-ijsjes? Deel je origineel recept met ons en maak kans op extra bolletjes.
Wie weet vermelden we je recept wel op onze website!
We verloten 2 duotickets voor Plopsaland onder de inzenders 😊